Stora boken om fermentering : fakta och 75 recept med jäst, mögel och bakterierJenny Neikell 369 kr Mer infoKöp
Vinter hos Wood : en kokbok från höstmörkrets inträde till vårljusets återkomstSofia Wood 69 kr 299 kr Mer infoKöp
Brynt smör : en kokbok om ett av mathistoriens mest delikata misstagJulia Tuvesson 119 kr 249 kr Mer infoKöp
Taylor och Surtanten : odla grönsaker och fyll ditt skafferiJenny Neikell & John Taylor 139 kr 299 kr Mer infoKöp
Tryffelfeber : bland matnördar, maffia och miljardärerSteven Ekholm & Christina Wedén 329 kr Mer infoKöp
Green kitchen : quick & slow : vegetariska recept för snabb vardagsmat och långsamma helgmiddagarDavid Frenkiel & Luise Vindahl 299 kr Mer infoKöp
Fermentera: Kokboken : Surtantens 50 bästa recept - från burk till tallrikJenny Neikell 339 kr Mer infoKöp
Sommaren är min : Astrid Lindgrens sommarkokbokAstrid Lindgren & Fredrik Eriksson 279 kr 349 kr Mer infoKöp
Snabbt, smidigt och näringsrikt med Knatteplock : 55 recept för hela familjenElin Oresten 299 kr Mer infoKöp
Pärlans konfektyr : kolor, jazz och bakverkSandra Abi-Khalil, Klara Ejemyr, Lisa Ericson, Miriam Parkman & Isabella Wong 308 kr Mer infoKöp
Taylors & Jones Korvbok : stoppa och laga korv med smaker från hela världenKerim Akkoc, Gareth Jones, Maria Jones, Herman Rasmuson & David Taylor 319 kr Mer infoKöp
Pizza Napoletana : jakten på en fulländad napoletansk pizza i hemmaugn, ombyggd grill och vedugnBesmir Balaj & Ville Ilola 299 kr Mer infoKöp
Det nordiska skafferiet : torkning, mjölksyrning, fermentering, inläggningar, olja, vinäger & saltJohan Björkman 329 kr Mer infoKöp
Högtid : jul, påsk, midsommar, kräftor & surströmming : alla de klassiska rätterna (och några nya)Stefan Ekengren 329 kr Mer infoKöp
Vin med ny adress : Yarra Valley, Georgien, England, Tjeckien & Slovakien, Swartland, Kanarieöarna, Adelaide Hills, Grekland, Japan, SverigeAlf Tumble 329 kr Mer infoKöp
Plocka tång & strandväxter : recept och tillagningLinnéa Sjögren & Karolina Martinson 299 kr Mer infoKöp